Hyundai prezinta noi detalii despre Tucson

Hyundai prezinta noi detalii despre Tucson – cel mai bine vandut model al gamei, care se remarca prin designul actualizat, tehnologiile inovatoare, dar si prin gama variata de motorizari.

Design nou, elegant si modern

Cu un aspect elegant si modern, Tucson se remarca prin bara si scuturile de protectie redesenate. In partea frontala, actualizarile pentru luminile de zi (integrate in grila), precum si pentru tehnologia half-mirror contribuie la imbunatatirea vizibilitatii. Modelul dispune, de asemenea, de noi jante din aliaj, respectiv de cinci culori noi pentru caroserie: Cypress Green Pearl, Ecotronic Grey Pearl, Ultimate Red Metallic, Jupiter Orange Metallic si Sailing Blue Pearl. 

Tucson N Line pastreaza caracterul sportiv specific echiparii N Line, insa cu accente mai elegante pentru: barele de protectie fata/ spate, grila, jantele din aliaj de 19 inchi si ornamentele laterale (in culoarea caroseriei). Luminile de zi au fost pastrate de la versiunea standard.

Interiorul a fost reproiectat, inclusiv tabloul de bord, consola centrala, volanul si cotiera centrala, display-ul panoramic curbat de 12,3 inchi (pentru instrumentarul de bord si pentru sistemul multimedia), pentru a raspunde nevoilor diferite ale pasagerilor. Plansa de bord dispune acum de o configuratie orizontala, cu un compartiment deschis, in timp ce sistemul automat de control al climatizarii (cu reglare pe doua zone), cotiera, ornamentele portierelor, scaunele (noi optiuni pentru tapiterie – stofa & piele si un nou pachet de culori pentru interior – Cypress Green), prezinta un nou design. In plus, consola centrala – care utilizeaza tehnologia shift-by-wire – este acum pozitionata in spatele volanului.

Caracterul dinamic al versiunii N Line este subliniat de: accentele de culoare rosie si tapiteria din piele intoarsa & piele in nuanta Obsidian Black.

Tehnologii de avangarda

Actualizarile software pentru modelul Tucson nu au fost niciodata mai facile, datorita functiei Over-the-Air. OTA ofera o experienta la volan mai sigura si mai confortabila, permitand accesul la cele mai recente functii pentru sistemul de navigatie, pentru sistemul multimedia, respectiv pentru Features on Demand (FOD).

Display-ul panoramic curbat de 12,3 inchi – pentru instrumentarul de bord si pentru sistemul multimedia – ofera atat un aspect futurist, cat si o interfata intuitiva si captivanta. Sistemul Head-Up Display (HUD) de 12 inchi contribuie la imbunatatirea experientei la volan si proiecteaza informatii relevante, direct in campul vizual al conducatorului auto. Tucson va fi disponibil cu functia Digital Key 2, pentru pornirea si controlul de la distanta al autovehiculului prin intermediul smartphone-ului, utilizand tehnologia Ultra-WB (UWB). 

Sistemul Rear Occupant Alert (ROA) monitorizeaza locurile din spate si avertizeaza conducatorul auto la plecare, daca sunt ocupate. Intelligent Front-lighting System (IFS) – dotat cu tehnologia Matrix beam LED – se adapteaza automat la conditiile de drum, maximizand utilizarea luminilor de intalnire in momentul in care un autovehicul se apropie din sens opus.

Mai multe optiuni, pentru a raspunde cerintelor in continua schimbare

Obiectivul Hyundai este de a raspunde cerintelor in continua schimbare ale conducatorilor auto. Printre sistemele avansate de asistenta pentru conducatorul auto (ADAS), se remarca: Crosswind Stability Control (CWC), care contracareaza efectul vantului puternic la viteze mari, prin franarea partiala si controlul directiei, imbunatatind stabilitatea in timpul deplasarii.

In plus, Tucson dispune acum de un port USB de tip C pentru transfer de date si incarcare rapide.

Gama variata de tehnologii pentru mobilitatea durabila

Tucson este disponibil in versiunile cu propulsie termica, mild hybrid, hybrid si plug-in hybrid. Varianta plug-in hybrid va fi disponibila acum cu tractiune 2WD, consolidand angajamentul Hyundai privind dezvoltarea de solutii pentru mobilitatea durabila.

Hyundai a lansat cea de-a doua generatie a functiei Green Zone Driving Mode (specifica variantei plug-in hybrid), care permite comutarea automata in modul electric, in momentul in care autovehiculul traverseaza o zona ecologica.

In modul de condus ECO, Tucson este echipat cu sistemul Paddle Regenerative Braking Mode, pentru variantele hybrid si plug-in hybrid. Functia ofera conducatorului auto posibilitatea de a ajusta intensitatea franarii regenerative, utilizand padelele aflate in spatele volanului, precum si trei niveluri de control al decelerarii, pentru confort sporit si consum redus.

Nota: Noul Tucson nu este disponibil pentru vanzare in acest moment. Valorile consumului si al emisiilor de CO2 nu au fost inca stabilite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *