Piese originale

Ce sunt piesele originale Hyundai?

Piesele originale sunt proiectate si testate pentru a asigura performantele, rezistenta si siguranta optima a autovehiculului marca Hyundai.

De ce este recomandat sa folosesti piese originale?

Piesele originale Hyundai sunt proiectate si construite corespunzator normelor de productie. Utilizarea pieselor contrafacute sau a celor de mana a doua (reutilizate) contravine conditiilor de garantie a autovehiculului. Deteriorarea pieselor originale Hyundai, cauzata sau corelata cu instalarea unor piese contrafacute/ reutilizate, nu va fi acoperita de garantia Hyundai.

Cum poti verifica autenticitatea pieselor Hyundai?

Hyundai Auto Romania recomanda verificarea ambalajelor pieselor Hyundai achizitionate. Piesele originale prezinta etichete scrise numai in limba engleza. Piesele originale Hyundai pot fi achizitionate strict din reteaua de distribuitori si reparatori autorizati Hyundai.

Bucura-te de calatorii fara griji.

Piesele originale Hyundai sunt testate in conditii extreme, pentru a va asigura calatorii fara griji.

Alege intodeauna piese originale Hyundai.

Piesele originale Hyundai sunt proiectate si realizate special pentru modelul tau Hyundai. Pe parcursul anilor s-au facut investitii semnificative in cercetare si dezvoltare pentru a se studia proiectarea, selecta materialelor si constructia pieselor originale Hyundai. Aceste piese de prim montaj sunt testate in conditii extreme pentru a se asigura calitatea, increderea si durabilitatea. Pentru siguranta ta, alege mereu piese Hyundai originale.