Pe drumul catre mai bine.

Hyundai Santa Fe.

Impunator. Expresiv. Puternic.

SANTA FE ofera acum dimensiuni mai mari, confort sporit si tehnologii de siguranta revolutionare. Cel mai longeviv model de clasa SUV al companiei prezinta un exterior impunator si expresiv. Interiorul se remarca prin confortul oferit si prin calitatea materialelor utilizate.

Motorizari electrificate.

Emisii reduse, putere mai mare. SANTA FE este disponibil pentru prima data in versiunea hybrid, care contribuie la sporirea eficientei, dar si a performantelor.

Aspect nou rafinat.

Liniile indraznete, care se intind de o parte si de cealalta a caroseriei, confera modelului un aspect robust, dar rafinat.

Caracteristici revolutionare de siguranta.

Noul SANTA FE integreaza acum cele mai recente tehnologii pentru siguranta si sisteme avansate de asistenta a conducatorului auto.

solicita

oferta

solicita

test drive

Confort luxuriant.

Bucura-te de mai mult spatiu si de mai mult confort.

Eficienta sporita.

Alaturi de designul remarcabil, SANTA FE dispune de noi propulsoare (hybrid si plug-in hybrid), care contribuie la sporirea eficientei.

Mereu conectat.

Ramai in permanenta conectat, pentru ca SANTA FE dispune acum de cele mai noi tehnologii.

Mai multa siguranta.

Bucura-te de protectie optima datorita noilor caracteristici de siguranta si sistemelor avansate de asistenta a conducatorului auto.

5 ani garantie fara limita de kilometri.

Hyundai SANTA FE beneficiaza de pachetul de cinci ani garantie fara limita de kilometri. Pachetul include, de asemenea, cinci ani de asistenta rutiera si cinci ani de verificari periodice ale autovehiculului.

solicita

oferta

solicita

test drive