Pe drumul catre mai bine.

Hyundai Santa Fe.

Personalitate puternica.

Fii pregatit sa explorezi lumea! De la utilizarea de zi cu zi, la calatoriile in natura (excursii in familie, experiente de camping), SANTA FE ofera acum mai multa flexibilitate decat oricand. Noul model Hyundai are un exterior robust, dar rafinat, precum si un habitaclu incapator – cu spatiu amplu pentru toate bagajele, fiind lider in segment in privinta spatiului interior.

solicita

oferta

Mereu pregatit pentru noi orizonturi.

SANTA FE a fost conceput pentru a transforma fiecare calatorie intr-o experienta memorabila. Designul distinctiv si interiorul spatios – generat de ampatamentul mai lung – asigura un echilibru intre utilizarea de zi cu zi si calatoriile in natura – de la excursii in familie, la experiente de camping.

Caracteristici high-tech.

Rafinamentul interior este reliefat de caracteristicile high-tech, precum display-ul panoramic curbat, care conecteaza instrumentarul digital de 12,3 inchi cu sistemul de infotainment, contribuind la imbunatatirea vizibilitatii pentru conducatorul auto.

Design remarcabil.

Pentru transformarea radicala a modelului, echipa Hyundai a adoptat o abordare neconventionala, cu o tipologie de design bazata pe stilul de viata al clientilor, care contribuie la maximizarea capacitatii de incarcare si ofera mai multa flexibilitate.

Tehnologii avansate.

Noul SANTA FE este echipat cu o gama variata de sisteme pentru siguranta si pentru asistenta conducatorului auto, oferind o experienta sigura si confortabila la volan.

10 airbag-uri.

Conceput pentru siguranta ta si a celor dragi, SANTA FE dispune acum de 10 airbag-uri, pentru protectie optima in situatiile critice.

Oglinda centrala digitala.

In cazul in care imaginea din spate este obstructionata de obiectele din portbagaj, oglinda centrala digitala ofera mai multa vizibilitate conducatorului auto, mai ales pe timp de noapte.

Pregatit pentru aventura.

Noul hayon de mari dimensiuni conecteaza perfect interiorul cu exteriorul, imbunatatind experienta de zi cu zi a pasagerilor. Acest spatiu, utilizat in trecut doar pentru depozitare, devine acum o zona de relaxare, ca o terasa deschisa, pentru experiente cat mai aproape de natura.

Relaxeaza-te oricand, oriunde.

Scaunele din fata cu functie de relaxare si suport pentru picioare pot fi culisate/ inclinate prin simpla actionare a unui buton, permitand ocupantilor sa se relaxeze intr-o pozitie comoda.

Mai mult confort.

Deschiderea ampla a hayonului ofera spatiu sporit pentru toate bagajele, de la echipamentele sportive la cele pentru camping. In functie de preferinte sau de inaltimea garajului, inaltimea si viteza de deschidere a hayounului pot fi setate prin intermediul ecranului tactil central.

Caracteristici de top.

Pentru a imbunatati experienta utilizatorului, noul SANTA FE este dotat cu echipamente de confort premium, dintre care unele sunt disponibile in premiera.

solicita

oferta