Conectivitate Bluelink

Ramai in permanenta conectat.

Ramai in permanenta conectat la autovehiculul tau Hyundai prin intermediul aplicatiei Bluelink® pentru smartphone, care ofera o gama diversificata de servicii, pentru calatorii sigure si confortabile.

Inainte de a conduce autovehiculul.

Aplicatia Bluelink™ ofera informatii importante, pentru o experienta cat mai placuta la bordul autovehiculului: detalii despre autovehicul – localizare/ blocare/ deblocare de la distanta, iar in cazul unui model electric – autonomie, starea bateriei sau durata de incarcare.

Modelul tau Hyundai este pregatit pentru calatorie?

Acceseaza aplicatia pentru a verifica nivelul de combustibil (sau starea de incarcare a bateriei, in cazul unui autovehicul electric Hyundai).

Pornesti linistit la drum.

Destinatiile sau punctele de interes pot fi transmise din aplicatie catre sistemul de navigatie al autovehiculului.

Confort sporit.

Activeaza sistemul de climatizare, pentru a seta in prealabil temperatura dorita in habitaclu (disponibil doar pentru autovehiculele electrice Hyundai).

In timp ce conduci autovehiculul.

Serviciile Hyundai Bluelink® permit conducatorului auto sa ramana concentrat la trafic. Sistemul de recunoastere vocala ofera posibilitatea de a controla navigatia sau sistemul de infotainment, astfel incat mainile sa ramana mereu pe volan.

Stabilirea traseului.

Analizeaza traficul si ofera o estimare a orelor de sosire la destinatie, dar si reconfigurarea traseului, in cazul in care este necesar.

Serviciile Hyundai Live.

Servicile Hyundai Live ofera informatii in timp real despre trafic, despre statii de alimentare/ locuri de parcare, precum si despre restaurante.

Tu detii controlul.

Selecteaza destinatia, initiaza apeluri telefonice sau porneste muzica, in timp ce mainile raman pe volan.

Mereu conectat.

Ecranul AVN permite afisarea continutului existent pe smartphone.

Dupa parcarea autovehiculului.

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, poti obtine informatii despre traseul complet pana la destinatie si poti verifica daca autoturismul tau este blocat.

Blocarea autovehiculului.

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, utilizatorii pot bloca si debloca autovehiculul de la distanta. In cazul in care calatoria s-a incheiat si autoturismul nu a fost blocat, aplicatia va transmite o notificare.

Parcarea autovehiculului.

Functia Last Mile Navigation ofera informatii despre traseul complet, in situatia in care autovehiculul a fost parcat inainte de a ajunge la destinatie.

Notificari despre starea autovehiculului.

Utilizatorul este avertizat in cazul in care autovehiculul a fost lasat cu portierele sau cu ferestrele deschise.

Localizarea autovehiculului.

De acum inainte nu vei mai uita unde ai parcat. Prin intermediul aplicatiei Bluelink, poti descoperi pozitia exacta a autoturismului tau.

cum activezi bluelink?