O abordare revolutionara a designului.

Hyundai TUCSON.

Design revolutionar.
Performante electrizante.

Bine ai venit la bordul TUCSON! Cu un design revolutionar, noul model al gamei Hyundai dispune de tehnologii avansate, dar si de o gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

Sisteme de propulsie electrificata

Modelul Hyundai dispune de trei versiuni de propulsie electrificata. Odata cu lansarea pe piata a versiunilor hybrid, plug-in hybrid si cu sistem m-hybrid de 48 V pentru TUCSON, Hyundai pune la dispozitia clientilor cea mai variata gama de sisteme de propulsie electrificata din segmentul modelelor SUV de clasa compacta.

Design revolutionar

Exteriorul TUCSON a fost proiectat pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc „Parametric Dynamics”, un stil care foloseste linii, fatete, unghiuri si forme, pentru o estetica indrazneata si remarcabila, precum si pentru a adauga un aer futurist noului model. De asemenea, luminile de zi sunt perfect integrate in grila frontala si pot fi activate doar de catre conducatorul auto.

Pachet avansat pentru siguranta

Noul TUCSON integreaza cele mai recente tehnologii, pentru siguranta si asistenta conducatorului auto.

solicita

oferta

solicita

test drive

Exterior

O abordare revolutionara a designului.

Caroseria noului TUCSON este mai mare si mai ampla in comparatie cu modelele din generatiile anterioare. Capota alungita, consolele scurte si ampatamentul intins confera modelului alura si personalitatea unui coupe. In laterale, panourile urmaresc, in unghiuri precise, aceeasi linie de design „Parametric Dynamics”. Aceste suprafete unghiulare creeaza un contrast intre silueta delicata si detaliile masculine, sugerand senzatia de miscare continua, chiar si atunci cand autovehiculul stationeaza. Formele atletice se dizolva in unghiurile arcuite ale rotilor, unde jantele din aliaj confera modelului o statura dinamica si puternica.

Culori caroserie.

Phantom Black
Amazon Gray
Dark Knight Gray
Engine Red
Phantom Black
Polar White

Shimmering Silver

Silky Bronze
Sunset Red
Dark Teal

Tema designului exterior -
„Parametric Dynamics”.

Noua tema de design – „Parametric Dynamics” – este evidentiata de luminile de zi (DRL), perfect integrate in grila frontala. Datorita tehnologiei half-mirror, in momentul in care luminile de intalnire sunt aprinse, finisajul cromat al grilei se metamorfozeaza in forme asemanatoare pietrelor pretioase, conferind o alura spectaculoasa elementelor aerodinamice.

Accente spectaculoase.

Profilul sportiv al noului TUCSON este accentuat de linia cromata cu forma parabolica, care se intinde de la oglinzile laterale pana la montantul posterior.

Lumini parametrice integrate.

In partea din spate, luminile parametrice integrate continua aceeasi tema de design. De asemenea, bara prezinta detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive.

Jante din aliaj de 19 inchi.

Jantele din aliaj de 19 inchi, disponibile optional, accentueaza personalitatea puternica a modelului.

Interior

Habitaclul elegant imbina confortul cu tehnologia.

Datorita sistemelor actualizate de tehnologie si de conectivitate, habitaclul spatios al noului TUCSON este un univers in care grijile cotidiene dispar.

Mereu conectat pentru o experienta digitala avansata.

Noul TUCSON este echipat cu sisteme actualizate de tehnologie si de conectivitate.

Iluminare ambientala.

Luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei, in spatiul destinat incarcarii wireless, precum si in buzunarele portierelor. Sistemul ofera 64 de culori si 10 niveluri de luminozitate, pentru multiple posibilitati de personalizare.

Tehnologie shift-by-wire.

Pozitionata ergonomic, consola centrala a fost reproiectata, utilizand tehnologia shift-by-wire.

Confort sporit.

Pasagerii din spate se pot bucura de un spatiu suplimentar de 26 mm pentru picioare, oferit atat pentru versiunile hybrid, cat si pentru cele clasice, datorita plasarii ingenioase a bateriei sub scaunele din spate.

Sistem de rabatare scaune spate.

Pentru confort sporit, scaunele din spate pot fi pliate acum intr-un raport 4:2:4.

Portbagaj generos.

Volumul portbagajului a crescut, in functie de specificatiile fiecarui model, oferind pana la 620 l pentru bagaje cu scaunele ridicate si pana la 1.799 l cu scaunele rabatate.

confort

Spatiu extins.

In comparatie cu versiunea anterioara, TUCSON este mai lung cu 20 mm, mai lat cu 15 mm si are un ampatament mai mare cu 10 mm.

Functia Walk-in.

Functia Walk-in permite rabatarea scaunului pasagerului din dreapta printr-o simpla apasare a butonului.

Mai mult spatiu.

Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita banchetei rabatabile.

Tehnologia Multi-Air Mode.

Disponibila in premiera pentru un autovehicul al gamei Hyundai, tehnologia Multi-Air Mode combina canale circulare pentru aerul conditionat si pentru incalzire, pentru o dispersare mai fluida a fluxului de aer. Acest mod poate fi activat si dezactivat, in functie de preferintele conducatorului auto.

Sistemul de climatizare.

Sistemul de climatizare permite acum ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru ocupantii locurilor din fata, cat si pentru pasagerii din spate.

Conectivitate

Tehnologii revolutionare.

Descopera universul Tucson. Aici, spatiul, tehnologia si informatia se imbina armonios.

Ecran de 10,25 inchi.

Sistemul de infotainment dispune acum de un ecran de 10,25 inchi.

Instrumentar digital de bord.

Instrumentarul digital de 10,25 inchi ofera o operare intuitiva si o experienta high-tech.

Incarcare wireless.

Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.

Aplicatia Bluelink.

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, autovehiculul poate fi blocat si deblocat de la distanta, iar utilizatorii pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.

siguranta

Noi functii Hyundai Smart Sense.

Pachetul Hyundai Smart Sense, disponibil pentru noul TUCSON, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Sistem cu sapte airbaguri.

Sistemul include un nou airbag pentru spatiul dintre conducatorul auto si pasagerul din dreapta, o caracteristica unica in cadrul acestui segment.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

Noul TUCSON este disponibil cu sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare. LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 180 km/ h.

Pilot automat inteligent (SCC).

Sistemul mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat acceleratia sau frana.

Sistem de monitorizare a unghiului mort (BCA).

Utilizand tehnologia radar, sistemul monitorizeaza zonele laterale spate ale autovehiculului. In cazul in care un alt vehicul este detectat in momentul in care conducatorul auto semnalizeaza o schimbare a benzii de rulare sau un viraj, sistemul emite un semnal sonor.

Performanta

Gama variata de sisteme de propulsie electrificata.

Noul TUCSON dispune de trei versiuni de propulsie electrificata si una termica, combinate cu trei optiuni de transmisie.

Hybrid

Varianta hybrid – care este echipata cu noul motor Smartstream pe benzina de 1,6 litri T-GDi combinat cu un propulsor electric de 44,2 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 1,49 kWh – ofera 230 CP si cuplu de 350 Nm.

Plug-in hybrid

TUCSON Plug-in Hybrid – care este echipat cu acelasi motor „Smartstream” T-GDi de 1,6 l si cu un propulsor electric de 66,9 kW, alimentat cu o baterie litiu-ion polimer de 13,8 kWh – ofera 265 CP si cuplu de 350 Nm.

48V m-hybrid

Hyundai a combinat tehnologia m-hybrid de 48 V cu motorul T-GDi de 1,6 litri, care dispune de 180 CP.

Performanta sporita. Emisii reduse. Tehnologie CVVD.

In functie de modul de condus, CVVD regleaza durata de deschidere/ inchidere a supapei, contribuind astfel la maximizarea performantei si a eficientei.

Tractiune integrala HTRAC™.

Sistemul de tractiune integrala HTRAC controleaza distributia cuplului si a puterii de franare diferit pe cele doua punti, in functie de necesitate. Sistemul ofera suport conducatorului auto indiferent de conditiile meteo.

Selectorul Terrain Mode.

Zapada? Nisip? Noroi? Nicio problema.

Selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

 

Garantie.

Hyundai TUCSON dispune de pachetul Hyundai de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa de 8 ani sau 160.000 de kilometri pentru bateria litiu-ion polimer.

solicita

oferta

solicita

test drive