Service

solicita o
programare

prezentare

Echipa noastra este bine structurata si pregatita sa acorde tot sprijinul de care ai nevoie, de aceea nu refuza nicio situatie dificila. Suntem in permanenta conectati cu tot ce inseamna Online, raspundem rapid la mesaje si la orice apel. Nu suntem selectivi, de aceea serviciile noastre sunt deschise catre orice tip de autovehicul, incepand cu consilierea, trecand prin mecanica, electrica, service roti si terminand la detailing auto.

servicii

mecanica

Echipa service-ului Hyundai Targoviste este calificata si ia masuri imediate pentru rezolvarea situatilor neplacute.

Electrica

Service-ul este dotat cu echipamente performate si cu o echipa de electricieni bine pregatiti gata sa rezolve orice problema.

Diagnoza Computerizata

Folosim o gama larga de echipamente universale si originale pentru a identifica cu exactitate nevoile si problemele masinii.

Detailing Auto

Procedeu complex in care avem grija de toate detaliile, de la interiorul catre exteriorul masinii tale. Un tratament de detailing auto reda aspectul de curat si nou.

Inchirieri Auto

Punem la dispozitie mai multe tipuri de autovehicule precum: Jeep, Fiat, Hyundai, la preturi accesibile, fara limita de km. Masinile se pot inchiria de la sediul nostru.

Montaj Folie

Folia aduce un plus masinii ca aspect si o fereste de zgarieturi. Montarea ei se poate face pe toata suprafata masinii, pe unele elemente de caroserie sau pe faruri.

Reparatii Injectoare

Reparatia si verificarea injectoarelor se desfasoara pe bancuri specializate, in conformitate cu specificatiile tehnice.

Service Roti

Cu ajutorul echipamentelor, geometria rotilor este un procedeu pe cat de esential, pe atat de rapid de realizat.

Piese auto si accesorii

Receptionerii Service ofera toata atentia clientilor ce sunt in cautare de piese de schimb si recomanda cele mai bune variante.

Aer Conditionat

Aerul Conditionat a devenit o dotare indispensabila, dar pentru buna functionare trebuie si verificat periodic.

Tractari Auto

Suntem la un apel distanta oriunde te-ai afla! Daca esti din Targoviste si reparati masina la noi, tractarea este gratuita.

Vopsitorie

Pregatirea si vopsirea reprezinta un procedeu complex, folosind vopsele hidrosolubile si lacuri, ce ofera o protectie indelungata.

Aleea Sinaia 138-140, Aninoasa, dambovita 
office@hyundaitgv.ro

LUNI-VINERI: 08:00 – 17:00
SAMBATA: 08:00 – 13:00