Noul SUV Hyundai Bayon: eleganta si functionalitate

  • Design actualizat; interior spatios, portbagaj incapator, pentru clientii care apreciaza eleganta si functionalitatea;
  • Tehnologii avansate, precum instrumentarul digital de 10,25 inchi si sistemul de iluminare ambientala multicolora, evidentiaza modelul in clasa din care face parte.

Noul Hyundai Bayon se remarca prin designul indraznet, impunator, dar si prin gama variata de echipamente inteligente de siguranta si de conectivitate.

Design actualizat

Noul Bayon are un design modern, cu o caroserie de tip SUV crossover, proiectata special pentru piata din Europa. Luminile de zi (DRL) cu LED genereaza o semnatura luminoasa de tip Seamless Horizon. Aspectul indraznet si impunator este subliniat de designul actualizat al barei de protectie fata/ spate, dar si al jantelor din aliaj (16 si 17 inchi).

De-a lungul timpului, Bayon a fost apreciat pentru designul proaspat si elegant, dar in acelasi timp atractiv si usor de remarcat. Noua grila frontala ampla acopera partea inferioara, accentuand personalitatea puternica a autovehiculului. Lateral, configuratia caroseriei confera modelului o alura atletica. Aspectul modern si impunator al partii din spate este subliniat de grafica unghiulara, dar si de liniile orizontale ale caroseriei.

Paleta de culori exterioare include noua nuante, dintre care patru noi: Lumen Grey Pearl, Meta Blue Pearl, Lucid Lime Metallic si Vibrant Blue Pearl. De asemenea, plafonul este disponibil optional in doua nuante Phantom Black, in combinatie cu diferite culori exterioare.

Tehnologiile avansate de conectivitate 

Tehnologiile avansate de conectivitate reflecta abordarea Hyundai centrata pe nevoile clientilor. Cockpitul digital de ultima generatie si sistemul multimedia performant au fost rafinate prin actualizarea wireless (OTA) a hartilor.

In echiparea standard, clientii beneficiaza acum de un instrumentar LCD de 4,2 inchi, respectiv de un sistem AVN de 10,25 inchi. Noul Bayon continua sa ofere echipamentele apreciate ale versiunii anterioare, cum ar fi instrumentarul optional de 10,25 inchi, cu grafica diferita in functie de modul de condus, Apple CarPlay si Android Auto, incarcator wireless si cea mai recenta versiune a sistemului telematic Bluelink®.

Doua porturi USB-C (unul in fata si cel de-al doilea in spate) faciliteaza incarcarea simultana a dispozitivelor. Portul frontal USB-A permite si transferul de date, oferind pasagerilor posibilitatea de a conecta telefonul la sistemul multimedia al autovehiculului. Echiparea este completata de sistemul audio premium Bose, care include opt difuzoare, inclusiv un subwoofer.

Interior spatios si confortabil

Clientii Bayon se pot bucura de interiorul spatios, de noua tehnologie pentru iluminarea ambientala, dar si de un portbagaj incapator. Sistemul de iluminare a fost actualizat cu tehnologia LED (plafoniera/ spoturile pentru lectura/ lampile de pe parasolare – disponibile optional) si poate include sistemul Multicolour Front Ambient Lighting, prin intermediul careia pasagerii pot ajusta culorile in functie de preferinte.

Siguranta maximizata

O serie de functii pentru condus semi-autonom diferentiaza noul Bayon, cel mai mic membru al gamei de SUV-uri Hyundai, de concurenta. Sistemul de asistenta pentru mentinerea autovehiculului pe centrul benzii de rulare (LFA) corecteaza automat directia autovehiculului. Sistemul de asistenta la coliziunile frontale (FCA) cu detectarea vehiculelor, a pietonilor si a ciclistilor alerteaza conducatorul auto si aplica automat frana, pentru a reduce daunele, atunci cand o coliziune este inevitabila. FCA este disponibil cu functia de prevenire a coliziunilor in intersectii. O alta functie avansata, pilotul automat inteligent sincronizat cu sistemul de navigatie (NSCC) anticipeaza curbele sau liniile drepte pe autostrada, regland viteza autovehiculului.

In plus, Bayon dispune de: sistem de asistenta la evitarea coliziunii din unghiul mort (BCA); sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW); sistem de avertizare la deplasarea autovehiculului din fata (LVDA).

De asemenea, sistemul eCall, bazat pe reteaua 4G, alerteaza automat serviciile de urgenta daca airbagurile se declanseaza in cazul unui accident.

Nota: 

In acest moment, noul Bayon nu este disponibil pentru vanzare. Valorile emisiilor de CO2 nu au fost inca stabilite.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *