HYUNDAI SI MEDIUL INCONJURATOR 

Importanta acordata mediului inconjurator a crescut considerabil in ultimii ani, iar industria de automobile s-a adaptat acestor modificari, producand autovehicule ce raspund ultimelor cerinte tehnologice.

Hyundai s-a implicat, de-a lungul timpului, intr-o serie de initiative si parteneriate care au ca scop promovarea vehiculelor cu emisii reduse de dioxid de carbon. Strategia si viziunea companiei au fost recunoscute la nivel international ca facand parte din clasamentul „Marci globale prietenoase cu mediul 2012”, publicat in studiul Interbrand – 50 de marci internationale prietenoase cu mediul.

 Clasat pe locul 17, Hyundai a fost unul dintre cei mai bine pozitionati producatori auto. Interbrand a mentionat faptul ca Hyundai este lider in industria „zero emisii” prin dezvoltarea tehnologiei pe baza de hidrogen.  

Modelul Hyundai ix35 Fuel Cell reprezinta a treia generatie de vehicule fuel cell pe baza de energie electrica. De la prezentarea Hyundai Santa Fe FCEV in 2000, compania a devenit lider international in dezvoltarea tehnologiei pe baza de hidrogen si dispune de unul dintre cele mai extinse centre de cercetare in Coreea.

Lista centrelor de colectare pentru vehicule scoase din uz recomandate de catre Hyundai Auto Romania

CARIERE

In 1967, nimeni nu ar fi crezut ca Hyundai va deveni intr-o zi unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata auto mondiala. Cu

Read more
HYUNDAI IN LUME

Sisteme de productie la nivel global Cu scopul de a produce autovehicule potrivite preferintelor si stilului de viata zonal, Hyundai a organizat un sistem de

Read more