CARIERE

In 1967, nimeni nu ar fi crezut ca Hyundai va deveni intr-o zi unul dintre cei mai importanti jucatori de pe piata auto mondiala.

Cu toate acestea, dupa numai 50 de ani de crestere continua, Hyundai este acum unul dintre cei mai importanti si mai prestigiosi producatori auto din lume. Datorita pasiunii pentru excelenta auto, prin conceperea si productia unor vehicule adevarate opere de arta, Hyundai este, de asemenea, una dintre cele mai promitatoare marci auto. Toate aceste realizari incurajeaza si inspira angajatii Hyundai din intreaga lume in depasirea propriilor obiective. 

Devotati imbunatatirii produselor Hyundai si cresterii calitatii serviciilor post-vanzare, ei urmaresc de fapt transformarea Hyundai intr-o marca si mai atragatoare milioanelor de oameni din intreaga lume.

De aceea, echipa Hyundai Auto Romania ureaza bun-venit tuturor celor ce pot sustine obiectivul transformarii intr-o marca de top pe piata auto locala. Pentru a va inscrie in baza de date a departamentului de resurse umane al Hyundai Auto Romania, va rugam sa completati formularul de mai jos.

ACCESEAZA FORMULAR

HYUNDAI SI MEDIUL INCONJURATOR 

Importanta acordata mediului inconjurator a crescut considerabil in ultimii ani, iar industria de automobile s-a adaptat acestor modificari, producand autovehicule ce raspund ultimelor cerinte tehnologice.

Read more
HYUNDAI IN LUME

Sisteme de productie la nivel global Cu scopul de a produce autovehicule potrivite preferintelor si stilului de viata zonal, Hyundai a organizat un sistem de

Read more