Pregatit sa cucereasca lumea.

Noul BAYON.

Priveste lucrurile dintr-o noua perspectiva.

Hyundai BAYON se remarca printr-un exterior compact, un interior spatios si un pachet avansat de echipamente pentru siguranta si pentru conectivitate.

solicita

oferta

solicita

test drive

Design

Mereu remarcat.

BAYON integreaza noua directie stilistica Hyundai – „Sensuous Sportiness”, care adauga valoare emotionala experientei de condus. Designul se remarca prin proportii atractive si prin elemente grafice proeminente.

Design modern.

Cu un exterior compact si un interior spatios, clientii se pot bucura de toate avantajele.

Grila frontala.

Grila frontala ampla acopera partea inferioara, iar luminile DRL, impreuna cu banda de admisie a aerului confera o arhitectura distinctiva.

Design aerodinamic.

In laterale, configuratia atletica a caroseriei, forma aripilor si ornamentele pragurilor definesc personalitatea modelului.

Accente remarcabile.

Designul impresionant al partii din spate este subliniat de grafica orizontala a stopurilor, care sunt unite printr-o banda de culoare rosie.

Culori caroserie.

Phantom Black

Phantom Black

Polar White

Aurora Gray

Sleek Silver

Intense Blue

Dragon Red

Elemental Brass

Aqua Turquoise

Mangrove Green

Interior spatios.

Noul SUV confera un echilibru perfect intre confort si aspectul compact. De asemenea, pasagerii se pot bucura de tehnologia de iluminare ambientala cu LED.

Vizibilitate si confort.

Forma compacta si vizibilitatea excelenta asigura acces si manevrabilitate optime.

Conectivitate.

Gama de echipamente de conectivitate se remarca prin instrumentarul digital de 10,25 inchi.

Habitaclu elegant.

La interior, gama de culori neutre si materialele atent selectate creeaza o atmosfera placuta.

Confort

Mai mult spatiu.

BAYON se remarca prin portbagajul care ofera o capacitate de 411 litri, in conditiile unor dimensiuni compacte. Cu o lungime de 4.180 mm, o latime de 1.775 mm si o inaltime de 1.490 mm, noul SUV confera un echilibru perfect intre confort si aspectul compact. Cu un ampatament de 2.580 mm, pasagerii din fata beneficiaza de spatiu pentru picioare de 1.072 mm, iar cei din spate de 882 mm.

conectivitate

O experienta high-tech.

Ecran de 8 inchi.

Sistemul audio cu ecran de 8 inchi este compatibil cu functiile Android Auto si Apple Car Play, disponibile wireless.

Performanta

Dinamism si eficienta.

BAYON se remarca printr-un consum de combustibil si emisii de CO2 foarte reduse. T-GDi este o motorizare turbo de cilindree mica, cu injectie directa, pentru o eficienta optima. Alaturi de sistemul m-hybrid de 48 V si de transmisia manuala inteligenta (iMT), aceasta asigura eficienta.

Sistem m-hybrid 48 V.

Propulsorul m-hybrid de 48 V contribuie la reducerea emisiilor. Bateria de 48 V se reincarca automat in timpul deplasarii, datorita sistemului de franare regenerativa.

Transmisie manuala inteligenta (iMT).

iMT decupleaza motorul de la transmisie dupa ce conducatorul auto elibereaza pedala de acceleratie si permite autovehiculului sa ruleze liber, pentru eficienta consumului de combustibil.

Siguranta

Pachetul Hyundai Smart Sense.

Pachetul Hyundai Smart Sense include functii avansate pentru siguranta activa si pentru asistenta la condus.

Functie inteligenta de avertizare asupra vitezei limita (ISLA).

Semnele de circulatie sunt recunoscute imediat, iar informatiile sunt afisate atat pe ecranul sistemului de navigatie, cat si pe instrumentarul de bord.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni.

FCA este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. FCA functioneaza la viteze de peste 8 km/h.

Tehnologia Hyundai CVVD.

Tehnologia Hyundai CVVD (Continuously Variable Valve Duration) optimizeaza consumul de combustibil. In functie de modul de condus, CVVD regleaza durata de deschidere/ inchidere a supapei, contribuind astfel la maximizarea performantei si a eficientei.

5 ani garantie fara limita de kilometri.

Hyundai BAYON beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

solicita

oferta

solicita

test drive