hyundai santa fe

Caracteristici

Tehnologii avansate pentru confort si pentru siguranta.

Noul SANTA FE dispune de sisteme de propulsie eficiente cu optiuni hybrid si plug-in hybrid, precum si de tehnologii avansate pentru siguranta si pentru conectivitate.

solicita

oferta

solicita

test drive

confort

Mai mult spatiu.

Tu, familia si prietenii tai veti aprecia confortul, performantele, dar si designul functional al habitaclului. Spatiul interior a fost reconfigurat, datorita modificarilor platformei. Portbagajul versiunii cu cinci locuri ofera o capacitate totala de 634 l, iar pentru mai multa flexibilitate, spatiul pentru bagaje a crescut cu 12 l (831 l).

Head-up display.

SANTA FE este echipat cu un head-up display, prin intermediul caruia sunt proiectate, direct in campul vizual al conducatorului auto, informatii relevante despre viteza, navigatie, nivel de combustibil, precum si despre alertele de siguranta.

Sistem audio Krell.

Indiferent daca alegi sa ramai conectat sau sa pornesti intr-o calatorie in afara orasului, sistemul audio realizat de Krell ofera performanta sonora remarcabila, pentru experiente de neuitat.

Portbagaj cu deschidere automata

In momentul in care detecteaza proximitatea cheii de acces, portbagajul se deschide automat, oferind acces catre interiorul generos.

Sistem de monitorizare 360°

Utilizeaza o serie de camere plasate strategic, pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.

Scaune cu reglare electrica pe 8 directii.

Noile scaune frontale disponibile pentru SANTA FE permit reglarea electrica pe 8 directii, pentru mai mult confort.

Siguranta

Protejeaza-i pe cei dragi.

Pachetul Hyundai Smart Sense, disponibil pentru noul SANTA FE, integreaza cele mai recente sisteme pentru siguranta ta si a celor dragi.

Protejeaza-i pe cei dragi.

SANTA FE a fost conceput pentru siguranta ta si a celor dragi. Noul model dispune de sase airbaguri: doua frontale, doua laterale si doua cortina.

Conectivitate

Experiente dinamice.

SANTA FE dispune de cele mai noi tehnologii si functii avansate de conectivitate.

Incarcare wireless.

Sistemul de incarcare wireless, disponibil in consola centrala, permite acum incarcarea mai rapida cu pana la 15 W.

Functii disponibile wireless.

Cu ajutorul Apple CarPlay si Android Auto, disponibile acum wireless, functiile smartphone-urilor cu sistem de operare iOS sau Android pot fi afisate pe ecranul autovehiculului.

Aplicatia Bluelink.

Permite localizarea/ blocarea/ deblocarea de la distanta, dar si verificarea nivelului de combustibil.

Performanta

Noua linie de propulsie electrica.

SANTA FE este primul model Hyundai din Europa care foloseste noul sistem de propulsie „Smartstream”, in versiunea hybrid.

Noul propulsor diesel cu 8 trepte de viteza (cutie DCT cu ambreiaj umed).

Noua generatie de motoare cu transmisie cu dublu ambreiaj in 8 trepte contribuie la cresterea substantiala a cuplului motor, imbunatatind in acelasi timp consumul de carburant. Noul sistem ofera o experienta mai dinamica de condus, cu accelerare superioara modelelor cu transmisie manuala clasica.

Selectorul Terrain Mode

Zapada sau nisip? Sport sau Eco? Tu alegi. Poti schimba cu usurinta modurile de condus! Selecteaza modul Sport pentru performante sporite, cu asistare a directiei, turatii si raspuns al acceleratiei modificate. Modul Eco contribuie la un consum redus de combustibil, pentru un condus ecologic, cu raspuns al acceleratiei, turatii si sistem de climatizare performante. La selectarea modului Smart, sistemul comuta automat intre versiunile „Eco”, „Comfort” si „Sport”, in functie de stilul de condus. „Comfort” este modul normal al autovehiculului.

Modul „Snow”:

setarile sunt optimizate in vederea maximizarii aderentei la deplasarea pe suprafete cu aderenta scazuta si acoperite cu zapada;

Modul „Sand”:

performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare moi si cu rezistenta ridicata;

Modul „Mud”:

performantele sunt optimizate la deplasarea pe suprafete de rulare alunecoase si pe teren accidentat.

Tractiune integrala HTRAC

La fel ca modelul anterior, SANTA FE dispune de tehnologia HTRAC cu tractiune integrala, dezvoltata de Hyundai. De asemenea, include pentru prima data selectorul Terrain Mode, amplasat in consola centrala, care permite o comutare rapida intre modurile de condus, optimizand performantele si setarile HTRAC.

O noua platforma pentru performanta si pentru siguranta sporite.

SANTA FE a fost construit avand la baza cea de-a treia generatie a platformei producatorului, care ofera o mai mare flexibilitate pentru siguranta, eficienta si performantele autovehiculelor.

Suspensie tip McPherson.

Designul imbunatatit al suspensiei tip McPherson ofera acum un raspuns mai precis, pentru o calatorie confortabila.

solicita

oferta

solicita

test drive