ESTETICA SIMPLIFICATA

Design

Electrified Streamliner.

IONIQ 6 are o silueta aerodinamica, pentru dezvoltarea autovehiculului fiind utilizate materiale sustenabile, in linie cu angajamentul producatorului pentru un viitor durabil.

 

“IONIQ 6 se remarca printr-o simbioza perfecta intre functionalitate si estetica. “

– SangYup Lee, Executive Vice President & Head of Hyundai Design Center –

INTERIOR

Interior ergonomic.

Interiorul spatios si confortabil a fost proiectat pentru a oferi o experienta personalizata.

 

Mai mult confort.

Habitaclul – asemanator unui cocon – este confortabil si functional. Materialele durabile utilizate reflecta stilul de viata al clientilor, care acorda o atentie deosebita solutiilor de mobilitate sustenabila.

Experienta intuitiva.

Structura interioara centrata pe nevoile pasagerilor este evidentiata de amplasarea ergonomica a unitatii de control.

Aspect high-tech.

IONIQ 6 dispune de un ecran de 12 inchi, respectiv de un instrumentar de bord de 12 inchi.

Experienta personalizata.

Interiorul autovehiculului poate fi personalizat in functie de preferinte. Arhitectura de iluminare incorporeaza tehnologia Dual Color Ambient Lighting, pasagerii avand posibilitatea de a alege dintre 64 de culori, respectiv sase teme. In plus, prin intermediul modului „Speed Sync Lighting” intensitatea luminilor din habitaclu (pentru partea din fata) se ajusteaza in functie de viteza de deplasare.

Speed sync lighting.

Modifica intensitatea luminilor din habitaclu de la 10% la 30 km/ h, la 100% la 100 km/ h.

Relaxeaza-te oricand, oriunde.

Scaunele din fata cu functie „Relaxation Comfort” (optional) ofera o atmosfera relaxanta printr-o simpla ajustare a unghiului.

Mai mult spatiu.

Pentru optimizarea spatiului interior, scaunele sunt cu 30% mai subtiri comparativ cu cele dintr-un autovehicul conventional.

Materiale sustenabile.

Materialele durabile utilizate reflecta stilul de viata al clientilor, care acorda o atentie deosebita solutiilor de mobilitate sustenabila, pentru imbunatatirea experientei de condus.

 

interior negru

interior gri

exterior

Descopera esenta esteticii simplificate.

Avand ca sursa de inspiratie conceptul Prophecy, silueta IONIQ 6 se caracterizeaza prin linii simple si o forma aerodinamica, pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc Emotional Efficiency. Tema generala de design – „Ethical Uniqueness” – se remarca prin estetica simplificata, care pune accent pe functionalitate.

Silueta aerodinamica.

Farurile, care integreaza tehnologia Parametric Pixels, accentueaza eleganta modelului.

Eficienta.

Silueta IONIQ 6 se caracterizeaza prin linii simple si o forma aerodinamica, pentru a exprima ceea ce designerii Hyundai denumesc Emotional Efficiency.

Electrified streamliner.

Designul se remarca printr-o aerodinamica excelenta, caracteristica specifica unui autovehicul electric.

Cel mai mic coeficient de rezistenta aerodinamica din gama Hyundai.

Coeficientul de 0,21 este cel mai mic din gama Hyundai si unul dintre cele mai reduse din industrie. Aspectul modelului si diferitele elemente de design – cum ar fi clapetele active, pasajele rotilor, spoilerul spate integrat, trenul de rulare, deflectoarele – au contribuit semnificativ la imbunatatirea performantei aerodinamice, plasand IONIQ 6 printre cele mai elegante vehicule din lume.

clapete active.

control pasiv.

spoiler aerodinamic.

Parametric Pixels.

Tehnologia Hyundai Parametric Pixels (peste 700 de pixeli) este integrata in diverse componente, precum: faruri, lumini spate, senzori fata, guri de ventilatie, consola centrala. In plus, Parametric Pixel High-Mounted Stop Lamp (HMSL) confera o alura spectaculoasa autovehiculului, atunci cand este actionat sistemul de franare.

Sustenabilitate

Materiale durabile.

Materialele durabile utilizate reflecta stilul de viata al clientilor, care acorda o atentie deosebita solutiilor de mobilitate sustenabila, pentru imbunatatirea experientei de condus.

Transformarea deseurilor oceanice in covorase.

Hyundai sustine ONG-ul Healthy Seas in procesul de recuperare a plaselor de pescuit abandonate, care sunt ulterior reciclate in ECONYL®, firul de nailon utilizat pentru covorasele IONIQ 6.

Pigmenti din vopsea bio si carbune de bambus.

Pentru portiere (interior) a fost utilizata vopsea bio derivata din uleiuri vegetale, pentru elementele de protectie – vopsea cu pigmenti provenita din anvelope reciclate, iar pentru caroserie – vopsea cu pigmenti din carbune de bambus.

Componente pe baza de plante pentru scaune si covoare.

Scaunele, captuseala si covoarele includ tesaturi PET reciclate, precum si componente bio extrase din trestie de zahar si porumb. Pielea utilizata pentru scaune este vopsita printr-un proces ecologic, folosind ulei de in.

solicita

oferta