ioniq 5

Caracteristici

performanta

Viitorul mobilitatii electrice este aici.

Primul model electric dedicat brandului IONIQ a fost dezvoltat avand la baza noua platforma Hyundai pentru vehiculele electrice – Electric Global Modular Platform. E-GMP ofera, in modul standard, posibilitatea de incarcare la 800 V, dar si la 400 V, fara necesitatea unor componente sau adaptoare suplimentare.

Accelerare.

0 – 100 km/ h in 5,2 s.

Autonomie.

Pana la 481 km autonomie.

Viteza.

Viteza maxima atinge 185 km/ h.

solicita

oferta

solicita

test drive

Sistem de 800 V.

IONIQ 5 este unul dintre primele vehicule electrice din lume echipat cu infrastructura de 800 V, care permite incarcarea bateriei de la o capacitate de 10% pana la 80% in doar 18 min.

Tractiune integrala HTRAC.

Tehnologia 4×4 contribuie la performantele remarcabile ale noului model.

Sistem reglabil de franare regenerativa.

Cu ajutorul sistemului reglabil de franare regenerativa, conducatorul auto are posibilitatea de a ajusta intensitatea franarii regenerative, utilizand padelele aflate in spatele volanului.

Platforma EV.

Un nou standard in ceea ce priveste mobilitatea electrica.

IONIQ 5 este primul autovehicul electric al gamei care utilizeaza platforma Hyundai E-GMP. Arhitectura E-GMP asigura un ampatament lung, contribuind la maximizarea spatiului interior.

Incarcare

Sistem flexibil de incarcare.

IONIQ 5 ofera performante remarcabile si un sistem de incarcare la 800 V, dar si la 400 V, fara necesitatea unor componente sau adaptoare suplimentare.

Incarcare ultra-rapida.

Sistemul de 800 V permite incarcarea bateriei de la o capacitate de 10% pana la 80% in doar 18 min (conectat la o statie de incarcare ultra-rapida de 220 kW DC). In plus, pentru o durata de incarcare de 5 min, autovehiculul ofera o autonomie de 100 km.

Incarcare la domiciliu.

IONIQ 5 dispune de un incarcator on-board de 10,5 kW, pentru incarcarea bateriei la statiile de tip AC.

Mai multa flexibilitate.

Tehnologia de 400 V, cat si de 800 V ofera mai multa flexibilitate pentru incarcarea autovehiculului in orice moment.

Sistem de incarcare ultra-rapida.

IONIQ 5 este unul dintre primele vehicule electrice din lume echipat cu infrastructura de 800 V.

confort

O experienta captivanta de mobilitate.

IONIQ 5 dispune de tehnologii avansate, pentru o experienta digitala intuitiva. De asemenea, functia V2L permite alimentarea sau incarcarea oricarui dispozitiv electric, chiar si a altor autovehicule electrice.

Incarcare facila.

Portul V2L, amplasat sub scaunele din spate, poate fi activat atunci cand masina este pornita. Sistemul poate furniza o putere de pana la 3,6 kW.

Mai multe optiuni.

Cel de-al doilea port V2L (situat la exterior) asigura alimentarea, chiar si atunci cand autovehiculul este oprit. De asemenea, sistemul poate furniza o putere de pana la 3,6 kW.

Portbagaj frontal.

Noul model dispune de un portbagaj frontal cu o capacitate de 57 l.

Portbagaj spate.

IONIQ 5 ofera un portbagaj cu o capacitate de 531 l, respectiv de pana la 1.600 l cu bancheta din spate rabatata. Scaunele din spate pot fi culisate inainte pana la 135 mm si, de asemenea, pot fi pliate intr-un raport 6:4.

Conectivitate

Tehnologii inovatoare

IONIQ 5 dispune de tehnologii avansate, pentru o experienta digitala intuitiva. De asemenea, functia V2L permite alimentarea sau incarcarea oricarui dispozitiv electric, chiar si a altor autovehicule electrice.

Instrumentar digital.

Instrumentarul digital de 12 inchi poate fi personalizat in functie de cerintele clientilor.

Ecran tactil.

Cabina de dimensiuni generoase dispune de un ecran tactil de 12 inchi pentru sistemul multimedia.

Sistem audio BOSE.

Sistemul audio BOSE dispune de opt difuzoare, inclusiv un subwoofer, pentru o performanta sonora remarcabila.

Incarcare wireless.

Sistem E-Call.

Doua porturi USB.

Aplicatia Bluelink®.

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, clientii isi pot localiza autovehiculul, il pot bloca si debloca de la distanta sau pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi autonomia, starea bateriei sau durata de incarcare.

Stabilirea traseului.

Analizeaza traficul si ofera o estimare a orelor de sosire la destinatie, dar si reconfigurarea traseului, in cazul in care este necesar.

Profilul utilizatorului.

Aplicatia stocheaza in mediul cloud preferintele de infotainment ale utilizatorilor, cum ar fi limba, setarile de recunoastere vocala, precum si posturile de radio preferate.

Sistem de recunoastere vocala.

Selecteaza destinatia, initiaza apeluri telefonice sau porneste muzica, in timp ce mainile raman pe volan.

Serviciile Bluelink®.

Bluelink® ofera o gama diversificata de servicii de conectivitate pentru calatorii sigure si confortabile.

Siguranta

Tehnologii revolutionare pentru asistenta conducatorului auto.

Cu un head-up display de 44”, parbrizul devine un ecran de afisare. IONIQ 5 este, de asemenea, primul model Hyundai care dispune de tehnologie autonoma de nivel 2.

Sistem Head-Up Display cu tehnologie AR.
IONIQ 5 dispune de sistemul Head-Up Display cu tehnologie AR (AR HUD), care transforma parbrizul intr-un ecran de afisare. HUD utilizeaza tehnologia AR pentru a proiecta, direct in campul vizual al conducatorului auto, informatii relevante despre navigatie si despre alertele de siguranta.
Tehnologie autonoma de nivel 2.
Utilizand camera video, senzorii radar din fata, precum si datele furnizate de sistemul de navigatie, HDA 2 permite controlul vitezei si a distantei pana la vehiculul din fata, precum si centrarea autovehiculului pe banda de deplasare.
Sistemul de monitorizare 360° (SVM).
SVM utilizeaza o serie de camere plasate strategic, pentru a oferi conducatorului auto vizibilitate completa. Aceasta functie este utila in momentul parcarii in spatii restranse.
Sistem cu sapte airbaguri.
Sistemul include un airbag pentru spatiul dintre conducatorul auto si pasagerul din dreapta.
Sistem de monitorizare a unghiului mort (BVM).
BVM afiseaza pe ecranul principal zonele laterale si din spate ale autovehiculului, in momentul in care conducatorul auto activeaza semnalul pentru schimbarea directiei.

Sistem de asistenta pentru iesirea in siguranta (SEA).

Sistemul avertizeaza pasagerii in cazul in care este detectata prezenta unui alt vehicul in apropiere, in momentul deschiderii portierelor din spate.

Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

HBA comuta de pe faza lunga pe cea scurta, atunci cand conditiile de drum o impun.

Afla mai multe despre IONIQ 5.

solicita

oferta

solicita

test drive