noul i10

i30 N

Sportivitatea a fost redefinita.

Creat pentru experiente dinamice la volan, i30 N dispune de un design actualizat, care pune accent pe impactul emotional si pe performanta dinamica. Noul model este pregatit atat pentru drumurile publice, cat si pentru circuit.

solicita

oferta

solicita

test drive

Performanta

Dinamism si eficienta.

Noul i30 N beneficiaza acum de un design modificat si de un tren de rulare actualizat, fiecare element fiind dezvoltat pentru a pune in valoare accentele dinamice.

Doua tipuri de transmisie.

Noul i30 N este echipat cu un motor turbo de 2,0 litri, la o transmisie cu 8 trepte si dublu ambreiaj umed (N DCT).

Noua transmisie N DCT.

Noua transmisie cu dublu ambreiaj umed a fost proiectata pentru a imbina confortul unei transmisii automate cu placerea utilizarii unei transmisii manuale. Conducatorii auto pot selecta modul manual pentru a schimba vitezele cu ajutorul padelelor de pe volan sau a schimbatorului de viteze.

Eficienta sporita.

Noul i30 N beneficiaza de componente mai usoare, care contribuie la imbunatatirea agilitatii si a manevrabilitatii.

Design exterior

Design actualizat pentru performante dinamice.

Mai mult decat un exercitiu de stil, modificarile realizate au fost dictate in primul rand de performante. Colturile exterioare ale barei frontale, dominate de deflectoarele aerodinamice laterale specifice, incorporeaza prizele de aer, care imbunatatesc semnificativ fluxul de aer si reduc turbulentele in pasajele rotilor.

Personalitate si sportivitate.

Grila frontala de mari dimensiuni, dar si jantele au fost personalizate cu sigla N. In plus, designul de tip „fagure” specific grilei – inspirat din domeniul aeronautic – a fost optimizat pentru a asigura o racire eficienta a motorului.

Profil dinamic.

Noile jante forjate din aliaj de 19 inchi evidentiaza designul sportiv al modelului.

Design aerodinamic.

Hyundai i30 N dispune de un design revizuit pentru partea din spate. Caracterul sportiv este accentuat de bara de protectie, de lampile care includ LED-uri cu forma noua, de dubla evacuare si de spoilerul aerodinamic cu stop in forma triunghiulara.

Culori caroserie.

Dark Knight Gray

Engine Red

Performance Blue

Phantom Black

Phantom Black

Polar White

Shadow Gray

Sunset Red

Noul i30 Fastback N.

La fel ca versiunea anterioara, autovehiculul este disponibil si in varianta fastback.

Culori caroserie.

Dark Knight Gray

Engine Red

Performance Blue

Phantom Black

Phantom Black

Polar White

Shadow Gray

Sunset Red

Interior

Ergonomie si confort.

Interiorul i30 N este axat pe conectarea conducatorului auto cu autovehiculul.

Scaune „N”.

i30 N este echipat, in premiera, cu scaune „N” pentru pasagerii din fata, care ofera suport lateral mai bun si sunt disponibile cu tapiterie din piele, respectiv cu material „Alcantara”.

Padele pe volan.

Conducatorii auto pot selecta modul manual pentru a schimba vitezele cu ajutorul padelelor de pe volan.

Instrumentar „N”.

Instrumentarul de bord integreaza afisajul LED, care indica modificarile turatiilor in functie de performanta de condus, oferind detalii despre variatiile temperaturii uleiului de motor.

Confort

Sisteme actualizate.

Pentru noul model va fi disponibila cea mai recenta versiune a aplicatiei Bluelink, prin intermediul careia clientii isi pot localiza autovehiculul sau il pot bloca si debloca de la distanta.

Ecran central de 10,25 inchi.

Optional, noul i30 N poate fi echipat cu sistem de navigatie de 10,25 inchi, care include Apple CarPlay si Android Auto.

Sistem de inregistrare a datelor privind performantele.

Modelul este prevazut cu un sistem de inregistrare a datelor privind performantele, care permite monitorizarea si imbunatatirea competentelor de pilotaj. Aceasta functie salveaza si afiseaza date despre condus, cum ar fi puterea, cuplul si presiunea de supraalimentare. De asemenea, include si un cronometru pentru monitorizarea timpului pe turul de circuit.

Aplicatia Bluelink.

Prin intermediul aplicatiei Bluelink, utilizatorii pot avea acces la diferite informatii, cum ar fi nivelul de combustibil.

Siguranta

Pachetul Hyundai Smart Sense.

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai Smart Sense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta: asistenta la coliziune frontala (FCA), asistenta pentru faza lunga (HBA), asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW).

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni.

FCA este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. FCA functioneaza la viteze de peste 8 km/h.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LFA).

Sistemul LFA mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare, la viteze de pana la 180 km/ h.

Sistemul E-Call.

Noul i30 N dispune de sistemul E-Call, care poate fi activat manual pentru asistenta sau automat in cazul unui accident in care s-au declansat airbag-urile.

5 ani garantie fara limita de kilometri.

Hyundai i20 beneficiaza de cinci ani garantie fara limita de kilometri.

solicita

oferta

solicita

test drive