noul elantra

ELANTRA

Sa iesi in evidenta sau sa te pierzi in peisajul urban?

Indrazneste sa fii diferit, indiferent de drumul pe care pleci. Intampina o lume plina de posibilitati nebanuite la bordul noului Hyundai ELANTRA. Cea de-a saptea generatie a modelului sedan de clasa compacta dispune de un design impunator, dar si de performante dinamice.

solicita

oferta

solicita

test drive

Design exterior

Din orice unghi, cea mai potrivita alegere.

Arunca doar o privire si vei remarca proportiile perfecte ale exteriorului si modul subtil in care liniile fluide ale caroseriei incadreaza barele de protectie.

Grila frontala.

O grila frontala dominanta, indrazneata confera autovehiculului o estetica remarcabila.

Jante din aliaj.

Impactul vizual este completat de jantele din otel de 15”, precum si de cele din aliaj de 16” si 17”.

Culori caroserie.

Amazon Gray

Cyber Gray
Electric Gray
Phantom Black

Fiery Red

Fluid Gray
Intense Blue
Lava Orange
Phantom Black
Polar White

Design interior

Tu detii controlul.

Compact, dar confortabil, ELANTRA isi intampina pasagerii cu un habitaclu spatios, impresionant, care utilizeaza materiale de calitate.

Proiectat pentru confort.

Hyundai ofera acum si mai mult confort pentru clientii ELANTRA. Noul model a fost proiectat avand ca obiectiv principal confortul conducatorului auto si al pasagerilor.

Mereu conectat.

De la functia pentru incarcare wireless la sistemul audio care ofera acum performante sonore remarcabile, noul ELANTRA se remarca prin tehnologiile avansate pentru conectivitate de care dispune.

Confort

Intuitiv si versatil.

La interior, noul model ofera spatiu de referinta pentru segmentul din care face parte. In plus, comenzile, instrumentarul de bord si accesul la spatiile de depozitare sunt plasate la indemana conducatorului auto.

Scaune cu design optimizat.

Spatiul interior, dimensiunea si dispunerea scaunelor au fost optimizate, pentru a transforma noul ELANTRA intr-un vehicul practic in orice situatie.

Sistem eCall.

In situatia in care se declanseaza airbag-urile, eCall permite efectuarea automata a unui apel de urgenta de la bordul autovehiculului. Hyundai ELANTRA dispune, de asemenea, de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistenta.

Conectivitate

Apple CarPlay® sau Android Auto™.

Acum va puteti conecta wireless iPhone-ul cu Apple CarPlay si puteti accesa in siguranta aplicatiile mobile preferate de pe ecranul tactil standard de 8 inchi. Ai un Android? Utilizeaza Android Auto™ pentru a obtine aplicatii pentru smartphone sau pentru harti.

Performanta

Eficienta sporita.

Propulsorul pe benzina de 1,6 litri dezvolta 123 CP si un cuplu de 153 Nm. Posesorii vor avea posibilitatea de a opta intre transmisia automata si cea manuala, ambele dotate cu sase trepte de viteza.

Transmisie automata (CVT) in sase trepte.

Transmisia automata cu sase rapoarte ofera operare intuitiva.

Transmisie manuala in sase trepte.

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe singuri treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in sase trepte.

Siguranta

Pachetul Hyundai Smart Sense.

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai Smart Sense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta.

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA).

Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor.

LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni.

FCA este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. FCA functioneaza la viteze de peste 8 km/h.

Pilot automat inteligent (SCC).

Sistemul mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat acceleratia sau frana.

solicita

oferta

solicita

test drive