Servicii Flote

prezentare

Hyundai pune la dispozitie solutii personalizate potrivite necesitatilor dumneavoastra. Masinile noastre sunt construite pentru a reduce consumul si costurile, cu specificatii si dotari de siguranta standard peste nivelul concurentei.

Asigurand servicii si produse de calitate adaptate necesitatilor clientului persoana juridica, consultanta avizata privind sistemul de finantare si mentenanta auto, personalul specializat faciliteaza accesul la oferta optima privind achizitiile si intretinerea de flote.

Serviciile oferite de Hyundai sunt unele dintre cele mai extinse din piata si includ: personal dedicat pentru consultanta, acoperire nationala a retelei de service si showroom, discounturi si preturi speciale de achizitie, conditii preferentiale de finantare. In plus, un contract de servicii post-vanzare este disponibil si valabil in toata reteaua Hyundai si implica factura centralizata, preturi speciale pentru manopera si piese, garantarea unor costuri de mentenanta pana la 120.000 km sau 4 ani, masini de inlocuire si prioritate in service.

5 ANI GARANTIE FARA LIMITA DE KILOMETRI

Increderea deplina in produsele noastre este sustinuta de pachetul unic de 5 ani garantie oferita de producator, disponibil pentru toate modelele noi Hyundai (cu exceptia celor destinate activitatilor de taxi si rent a car). Acest pachet ofera:

5 ani “Garantie internationala”

  • acordata de producator (Hyundai Motor Company) fara limita de kilometri
  • transferabila in toata aceasta perioada de la un utilizator la altul

5 ani “Asistenta rutiera” 

  • apel catre call centerul “Europe Asistance”
  • tractarea pana la cel mai apropiat dealer agreat Hyundai pe teritoriul Romaniei si tarile din Europa 

 

5 ani “Verificari tehnice gratuite”*

  • o verificare vizuala de doua ori pe an
  • verificari de functionare, stare curenta sau eventuale neetanseitati

* Aceste verificari sunt independente de intretinerea periodica.