hyundai kona

Caracteristici

Tehnologie si confort.

Noul KONA este echipat cu sisteme actualizate de tehnologie si de conectivitate.

solicita

oferta

solicita

test drive

confort

Functionalitate.

O serie de noi caracteristici sunt disponibile pentru o calatorie mai confortabila. Atat conducatorul auto, cat si pasagerul din dreapta pot ajusta inaltimea scaunelor, pentru o pozitie optima in timpul deplasarii.

Scaune fata incalzite.

Pasagerii din fata beneficiaza de mai mult confort, datorita scaunelor fata incalzite.

Iluminare ambientala.

Luminile ambientale sunt pozitionate in partea inferioara a consolei.

Camera video pentru marsarier.

KONA dispune de o camera video pentru marsarier, cu linii de ghidare dinamica.

Padele pe volan.

Transmisia DCT in sapte trepte ofera posibilitatea schimbarii vitezelor prin intermediul padelelor montate in spatele volanului.

Performanta

Progres si eficienta.

In premiera, Hyundai KONA este disponibil cu tehnologia m-hybrid de 48 V. Pentru eficienta consumului, versiunea T-GDi de 1,0 litri si 120 CP poate fi echipata optional cu sistemul m-hybrid, cuplat la o transmisie manuala inteligenta (iMT) cu sase trepte.

Comportament rutier si manevrabilitate.

Sistemele de directie si de suspensie au fost recalibrate, pentru comportament rutier si pentru manevrabilitate imbunatatite.

Sistemul m-hybrid 48 V.

Propulsorul m-hybrid de 48 V contribuie la reducerea emisiilor. Bateria de 48 V se reincarca automat in timpul deplasarii, datorita sistemului de franare regenerativa.

Noi optiuni pentru transmisie.

Noul KONA este disponibil cu transmisie manuala cu 6 trepte, transmisie cu dublu ambreiaj cu 7 trepte (7 DCT) sau cu noua transmisie manuala inteligenta (iMT) cu 6 trepte.

Transmisie manuala inteligenta (iMT).

iMT decupleaza motorul de la transmisie dupa ce conducatorul auto elibereaza pedala de acceleratie si permite autovehiculului sa ruleze liber, pentru eficienta consumului.

Transmisie manuala cu 6 trepte.

Transmisia manuala cu 6 trepte este proiectata pentru schimbari rapide si precise. Transmisia manuala cu 6 trepte este proiectata pentru schimbari rapide si precise.

Conectivitate

Tehnologii avansate.

KONA dispune de tehnologii avansate pentru un stil de viata activ – functii de conectivitate si caracteristici de confort care permit utilizarea intuitiva.

KONA ofera functii avansate de conectivitate, care integreaza telefoanele de tip smartphone si permit utilizarea intuitiva si in siguranta a acestora in timpul deplasarii.

Sistemul E-Call.

Noul KONA dispune de sistemul E-Call, care poate fi activat manual pentru asistenta sau automat in cazul unui accident in care s-au declansat airbag-urile.

Siguranta

Hyundai Smart Sense.

Pachetul Hyundai Smart Sense dispune de o serie de sisteme de asistenta pentru conducatorul auto.

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW).

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala.

solicita

oferta

solicita

test drive