noul ioniq hybrid

IONIQ Hybrid

solicita

oferta

solicita

test drive

Siguranta

Modelul este echipat cu cele mai noi tehnologii de siguranta
activa si pasiva, menite sa asigure protectie maxima pentru pasageri.

Cinci stele EURO NCAP

IONIQ a primit calificativul maxim de cinci stele la testele Euro NCAP.
Modelul a obtinut rezultate remarcabile in cadrul a patru categorii: pasageri adulti, pasageri copii, pietoni si sisteme de siguranta, fiind desemnat unul dintre cele mai sigure autovehicule din segmentul din care face parte.

SCULPTAT DE VANT.

IONIQ Hybrid combina designul spectaculos cu performanta aerodinamica.

PERFORMANTA HIBRID.

Sistem de propulsie hibrid

Propulsorul hibrid cu ardere interna, motorul electric alimentat de bateria litiu-ion polimer si transmisia automata cu dublu ambreiaj in sase trepte au fost proiectate pentru a lucra in armonie si pentru a atinge eficienta maxima.

Motor pe benzina

Motorul pe benzina cu injectie directa Kappa 1,6 GDi, care a fost modificat pentru a putea fi integrat intr-un sistem de propulsie hibrid, dezvolta o putere de 105 CP si un cuplu maxim de 147 Nm.

Motor electric

Dinamismul remarcabil al variantei IONIQ Hybrid este asigurat de cei 43,5 CP/ 170 Nm ai motorului electric.

Bateria litiu-ion polimer

Motorul electric este propulsat de o baterie litiu-ion polimer, cu o capacitate de 1,56 kWh, pozitionata sub bancheta spate.

POSIBILITATI DE RULARE: ECO SI SPORT

Modul ECO imbunatateste eficienta consumului de combustibil, in timp ce modul Sport permite schimbarea rapida a treptelor de viteza, pentru experiente inedite la volan.

PERFORMANTE REMARCABILE

Motorul electric livreaza cuplul maxim instantaneu, pentru performante remarcabile chiar si la viteze reduse.

TRANSMISIE CU DUBLU AMBREIAJ (DCT)

Controlul distributiei puterii se realizeaza printr-o transmisie cu dublu ambreiaj (DCT), care ofera o experienta unica de condus la bordul modelului IONIQ. Aceasta transmisie in sase trepte ofera in acelasi timp un raspuns prompt al acceleratiei, schimbari line ale treptelor de viteza, dar si consum si emisii de noxe reduse.

SIMPLU SI AGIL

Structura caroseriei incorporeaza in proportie de 53% otel de inalta rezistenta si aluminiu, care, alaturi de suspensia spate multi-link si centrul de greutate coborat, asigura o tinuta de drum optima si mai multa manevrabilitate.

GARANTIE

Modelul IONIQ Hybrid dispune de pachetul Hyundai
de 5 ani garantie fara limita de kilometri, alaturi de garantia extinsa pentru bateria litiu-ion polimer.

 

5 ani garantie fara limita de kilometri

Garantia include sistemul de propulsie, directia, suspensia, precum si sistemul de franare.

MAI MULTE SISTEME DE SIGURANTA

SISTEM ECALL

In situatia in care se declanseaza airbag-urile, eCall permite efectuarea automata a unui apel de urgenta de la bordul autovehiculului. IONIQ Hybrid dispune, de asemenea, de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistenta.

Baterie repozitionata

Bateria a fost pozitionata in partea inferioara pentru a spori siguranta in cazul unei coliziuni, precum si pentru generarea unui spatiu mai mare in habitaclu.

Sistem de sapte airbaguri

Autovehiculul include sapte airbaguri – doua frontale, doua laterale, doua cortina si unul pentru genunchii conducatorului auto.

solicita

oferta

solicita

test drive