noul i10

Hyundai i10.

Perfect pentru momente importante.

Hyundai i10 dispune de un design actualizat, dar si de functii avansate pentru confort si conectivitate, asemenea modelelor din segmentele superioare.

Design dinamic.

Designul dinamic evidentiaza contrastul dintre suprafetele fluide si liniile ferme ale caroseriei.

Conectivitate.

Toate functiile sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi. Apple CarPlay si Android Auto garanteaza o integrare perfecta a aplicatiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului.

Mai multa siguranta.

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai Smart Sense integreaza cele mai recente sisteme de siguranta.

Design exterior

Design expresiv.

In comparatie cu versiunea anterioara, lansata in anul 2019, noul i10 beneficiaza de un design actualizat atat la interior, cat si la exterior.

Grila frontala reproiectata.

Grila frontala accentueaza personalitatea modelului.

Jante din aliaj.

Impactul vizual este completat de noile jante din aliaj de 15”.

Farurile cu design special.

Partea interioara a farurilor, precum si semnatura luminoasa fata/ spate au fost reproiectate.

Design interior

Confort si eleganta.

Expresivitatea modelului este evidentiata la interior de sistemul de iluminare in nuanta albastra pentru scaunele din fata. In plus, noul pachet „Purple” – care include tapiterie din stofa tartan cu linii verticale in nuanta violet, respectiv cusaturi si orificii de ventilatie in aceeasi culoare; plansa de bord si partea inferioara a consolei centrale in tonuri gri cu reflexii violet – confera habitaclului un plus de eleganta.

Conectivitate intuitiva.

Toate functiile sunt integrate in ecranul tactil color de 8 inchi. Apple CarPlay si Android Auto garanteaza o integrare perfecta a aplicatiilor de pe smartphone cu sistemul de infotainment al autovehiculului.

Scaune fata incalzite.

Scaunele din fata sunt incalzite, pentru mai mult confort in diminetile geroase.

 

Volan incalzit.

Volanul incalzit dispune de comenzi pozitionate ergonomic, pentru mai mult confort.

 

Confort

Mai multa flexibilitate.

Spatiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorita scaunelor pliabile.

Volum portbagaj.

Portbagajul ofera un spatiu de depozitare de 252 litri, respectiv de 1.050 de litri cu bancheta din spate rabatata.

Proportii redefinite.

Datorita ampatamentului extins, spatiul pentru pasageri a fost suplimentat.

 

Sistem eCall.

In situatia in care se declanseaza airbag-urile, eCall permite efectuarea automata a unui apel de urgenta de la bordul autovehiculului. Hyundai i10 dispune, de asemenea, de un buton eCall care poate fi activat manual pentru asistenta.

Performanta

Eficienta sporita.

Hyundai i10 este disponibil in doua variante de motorizare: 1 litru MPi, trei cilindri, 67 CP, cuplu de 96 Nm si 1,2 litri MPi, patru cilindri, 84 CP, cuplu de 117.6 Nm. Ambele propulsoare dispun de o cutie de viteze cu cinci trepte: manuala (MT) sau automatizata (AMT). Sistemul Idle Stop and Go (ISG), o dotare standard pentru i10, contribuie la reducerea consumului de carburant, a emisiilor de CO2 si la cresterea eficientei.

 

Transmisie automatizata.

Transmisia automatizata cu cinci rapoarte ofera o operare intuitiva.

Transmisie manuala.

Pentru pasionatii de condus care prefera sa schimbe treptele de viteza, Hyundai propune o transmisie manuala in cinci trepte.

Siguranta

Pachetul Hyundai Smart Sense.

Pentru a respecta standardele europene de siguranta, pachetul Hyundai Smart Sense, disponibil pentru noul model, integreaza cele mai recente sisteme de siguranta: asistenta la coliziune frontala (FCA), asistenta pentru faza lunga (HBA), asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA), sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW).

Sistem de asistenta la mentinerea benzii de rulare (LKA).

Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor.

LKA avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de asistenta la coliziune frontala (FCA) cu detectare pietoni.

FCA este un sistem avansat de siguranta activa care alerteaza conducatorul auto in caz de urgenta si franeaza autonom daca este necesar. FCA functioneaza la viteze de peste 8 km/h.

Sistem de atentionare a conducatorului auto (DAW).

Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie neobisnuita a directiei sau alte semne de oboseala.

Sistem de asistenta pentru faza lunga (HBA).

HBA permite comutarea in mod automat a fazei lungi / scurte in momentul in care este detectat un autovehicul din sens opus. Mai mult, sistemul de asistenta la faza scurta (LBA-S) actioneaza lampile aditionale in functie de viteza vehiculului si unghiul de virare.

solicita

oferta